Richard Alfons

17 mei 1958 – 24 augustus 2023

 

In memoriam

Wat Richard kenmerkte was zijn gezelligheid, betrokkenheid en lieve karakter. Richard stond altijd voor je klaar met een praatje en een lolletje. En hij toverde altijd een lach op je gezicht.

Iedere collega kan zonder moeite een mooie herinnering over hem vertellen. Over hoe hij bij een tenniswedstrijd van een collega kwam kijken, altijd de dans opende (en sloot) op onze bedrijfsfeestjes, zijn humor en zijn grappen. Hij was het zonnetje in huis en voor velen een knuffelbeer. Hij had altijd een twinkeling in zijn ogen en deed alles met een lach.

Richard zijn behulpzaamheid was enorm. Nooit was iets te veel. Je hoefde nergens om te vragen. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Niet alleen voor zijn collega’s, ook maar ook voor zijn vele vrienden.

Richard maakte overal makkelijk contact en nieuwe vrienden, een echte allemansvriend. Je kon altijd ontzettend met en om hem lachen.

Vele klanten zullen hem aan zijn iconisch jaarlijkse optreden als kerstman herkennen. Ieder jaar in de decembermaand ging hij verkleed als kerstman op pad om een bezoek te brengen aan onze klanten en een presentje te geven. Ook daar maakte hij weer een lolletje van en daar zal iedereen hem aan herinneren. Deze rol was Richard op zijn lijf geschreven.

Richard laat een lege plek achter die wij vullen met mooie herinneringen die wij van hem hebben.

Wij gaan hem verschrikkelijk missen.

Team Interimage