Wat je wil is één, hoe je het wil is een ander verhaal. Een puzzel die we maar al te graag voor je oplossen. Daarom beginnen wij bij jou en niet bij ons assortiment; we brengen je gedachten tot leven. Van begin tot eind beloven wij creativiteit, kwaliteit, een goede prijs, uitmuntende service en betrouwbaarheid, onze vijf belangrijkste kernwaarden. In combinatie met onze services zorgen we ervoor dat er geen puzzelstukje ontbreekt.

Conceptontwikkeling.

Je bent op zoek naar iets om je klanten opnieuw te verrassen met je merk, daar begint het mee. Samen kijken we naar de mogelijkheden die passen bij wat je wilt bereiken en uitdragen. We stellen een gezamenlijk doel waar we naar toe gaan werken.

kwaliteit.

Het allerbelangrijkste is dat het product of concept dat je uiteindelijk in handen krijgt, aan je verwachtingen voldoet. Dat betekent niet alleen dat het de juiste look & feel moet hebben, maar ook dat het niets tekortkomt wat betreft kwaliteit. Op alle gebieden. InterImage geeft die garantie dankzij een uitvoerige kwaliteitscontrole in China en de verschillende certificaten die we hebben.

Productie.

Goede fabrikanten en toegankelijke productielocaties zijn belangrijk voor de gepersonaliseerde manier van werken van Interimage. We hebben in de afgelopen 27 jaar een stevig wereldwijd netwerk opgebouwd en zijn met onze eigen mensen ook gevestigd in China. In China worden onze custom made premiums gemaakt, de standaard promotionele producten worden veelal in Europa geproduceerd. Door onze directe contacten met fabrikanten kunnen we een veilig productieproces, een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding én betrouwbaarheid waarborgen.

Al het designwerk wordt gedaan door ons vaste team van designers. Zij hebben stuk voor stuk een neus voor trends en een creatieve blik. Inspiratie doen we onder andere op tijdens beurzen in China. Als klant kun je stap voor stap met ons ontwerpproces meekijken zodat we bereiken wat jij voor ogen hebt. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan ons InterImage-inspiratieboek.

Creatie
& design.

E-commerce.

Hoe mooi is het om je eigen promotionele producten in een eigen, controleerbare omgeving te verkopen? In dat geval kan Interimage een webshop op maat en smaak creëren. Compleet met jouw behoeftes en features. Op de achtergrond stellen we ondertussen inzicht en statistieken gerelateerd aan jouw business tot je beschikking. Snel en makkelijk.

Vervulling
& logistiek.

Ben je van plan om vaker een bestelling bij ons te doen? Dan kunnen we ook alle randzaken uit handen nemen. We kunnen het voorraadbeheer, de orderpicking, verzending en bijbehorende ondersteunende software voor onze rekening nemen. Daarnaast zorgen we ook voor de inventarisatie, packaging, productie en alle bijkomende handelingen, zoals het coderen van de zendingen en het verzorgen van track & trace codes.