Wil jij werken bij een doorgewinterde organisatie waar de nieuwste promotionele producten en campagnes worden bedacht? Waar je je energie kwijt kunt en er genoeg ruimte is om je verder te ontwikkelen?
Breng je graag jouw creatieve ideeën tot leven, en beschik jij over een gezond portie overtuigingskracht? Ga jij er altijd voor om jouw klanten het ‘Whoa-effect’ te geven? Dan ben jíj wie wij zoeken!

Hieronder vind je een actueel overzicht van al onze openstaande vacatures. Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar Mats@interimage.com. Heb je vragen over de functie of het proces, neem gerust contact met ons op. 

commercieel binnendienst medewerker

Interimage is op zoek naar enthousiaste medewerker op onze verkoop binnendienst afdeling

bekijk de vacature

New Business
Manager

Ben jij een echte ‘Sales Hunter’?
Lees dan snel verder!

bekijk de vacatureSTAAT DE VACATURE VAN JOUW DROMEN ER NIET TUSSEN?

WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUW TALENT!
AARZEL NIET OM ONS EEN OPEN SOLLICITATIE TE STUREN.
WERKEN BIJ

Interimage is al sinds 1988 een begrip op promotioneel gebied. Met een grote dosis ervaring en een neus voor kwaliteit en innovatie gaan wij altijd voor het mooiste resultaat en de beste prijs. Samen bouwen we verder aan de brand identity van onze klanten. We vertalen hun wensen tot in de puntjes perfect door naar onze branded premiums en custom made items zodat deze compleet aansluiten bij wat een merk wil uitstralen. Wil je graag aan de slag gaan aan de vetste cases, grote orders binnen halen of productie processen in goede banen laten leiden? Dan ben je bij Interimage aan het juiste adres.