ALLES IN ÉÉN
BRANDPORTAL.

Een eigen inkoopplatform met alle huisstijl producten voor bedrijven met meerdere vestigingen, overheden en internationale organisaties. Collega’s en teams gebruiken het inkoopplatform voor het centraal inkopen van promotionele producten. Het platform is easy to use, AVG compliant en voldoet aan hoge security standaarden. Het inkopen van promotionele producten wordt simpel, aantoonbaar effectief en kostenefficiënt.


Deze organisaties maken al
gebruik van interimage brandportal:STEM HUISSTIJLBEWAKING
EN INKOOPPROCESSEN
NAADLOOS OP ELKAAR AF. 

DE JUISTE UITVOERING VAN DE HUISSTIJL WORDT GEGARANDEERD

Krijg toegang tot een eigen (digitaal) productassortiment. Elk product en elke proefdruk zal vooraf zorgvuldig worden getoetst aan de voorgeschreven huisstijlregels. Hierdoor wordt de juiste uitvoering van de huisstijl gegarandeerd.

 

VAN REGISTREREN EN CONTROLEREN NAAR DATA ANALYSEREN

Budgetten worden nooit meer overschreden door het toekennen van budgetten en/of gebruik te maken van fiatteringsregels. Het realtime monitoren brengt bovendien inzicht en draagt bij tot het maken van nieuwe inkoopbeslissingen.

 

VOOR COLLEGA’S BESTELGEMAK, VOOR DE ORGANISATIE KOSTENEFFICIËNTIE

Door een naadloze afstemming op het inkoopproces en het (digitale) assortiment optimaal voor te bereiden, wordt het daadwerkelijk bestellen van een promotioneel product voor collega’s duidelijk en daardoor gebruiksvriendelijk.
GESCHIKT VOOR…

 

Bedrijven met meerdere vestigingen | Overheden | Internationale organisaties
BEKIJK DE VOORDELEN
PER AFDELING.

FUNCTIONALITEITEN WAAR
JE OP KUNT REKENEN

EIGEN HUISSTIJL

Herkenbaar voor je complete organisatie

REALTIME DASHBOARDS

Actueel inzicht in alle bestelstromen.

INKOOPSOFTWARE INTEGRATIES

Eenvoudig te koppelen met andere software pakketten.

WORKFLOW BESTELLINGEN

Richt je eigen bestelproces in.

WORKFLOW FACTURATIE

Bepaal zelf de facturatiestromen.

RECHTENTOEKENNING

Bepaal de rollen per gebruiker.

SNEL UIT (DIGITALE)
VOORRAAD GELEVERD.

Binnen het inkoopplatform kan een kernassortiment worden opgenomen en op voorraad worden gehouden bij een fulfillmentpartner. Daarnaast kan er worden gewerkt met een digitaal productassortiment. Dit voorkomt financieringsrisico’s en kans op verspillingen. Het assortiment blijft hierdoor flexibel. Bovendien kan er altijd snel uit grote Europees beschikbare voorraden worden geleverd.