JustDiggit

Interimage koppelt voor u producten ook aan goede doelen. Zo is bij afname van bijvoorbeeld een product als The Bottle, een donatie gegarandeerd aan onze partner JustDiggit. Het doel van Justdiggit is om aangetaste landschappen te herstellen en te vergroenen, biodiversiteit te vergroten en om zo een positieve invloed uit te oefenen op het klimaat.

Waste2Wear

Waste2Wear® levert innovatief textiel gemaakt van gerecyclede kunststoffen getraceerd met blockchain technologie. Het Waste2Wear® blockchain-systeem levert onbetwistbaar bewijs dat Waste2Wear® stoffen echt gemaakt zijn van plastic afval en dat er geen onderaanneming plaatsvindt. Alle producten worden geleverd met een milieueffectrapport.
STICHTING MVO-REGISTER

Interimage neemt hier het pakket Marketing & Communicatie af en zal dit in de toekomst uitbreiden naar het volledige pakket. Het MVO-register helpt om de MVO prestatie zichtbaar en transparant te maken. Jaarlijks vindt er een (her)toetsing plaats. Dit zorgt ervoor dat Interimage gestructureerd haar MVOprestatie kan verbeteren.

FERMWERK

Interimage is een partner van FERMWERK. Dit betekent dat Interimage nauw samenwerkt met FERMWERK om zo mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te geven in de maatschappij. Interimage zorgt voor een werkplek waarin zij kunnen en mogen leren, ontwikkelen en hun afstand m.b.t. de arbeidsmarkt daardoor kunnen verkleinen.

#SAMENSTERK

Ook in tijden van corona was Interimage actief en hebben we gezorgd voor onze steun aan de samenleving. Middels een #samensterk actie waarin armbandjes verkocht werden, bracht Interimage een steunbedrag van €2302,25 naar het Nederlands Rode Kruis.

VOEDSELBANK

Met grote regelmaat doneert Interimage aan de lokale voedselbank in Woerden. Zo geeft Interimage graag speelgoed, kinderkleding of gebruiksartikelen weg aan gezinnen die minder te besteden hebben.

WOERDENSE VAKANTIEWEEK

Interimage is al jaren sponsor van de Woerdense VakantieWeek. Een week waarin de thuisblijvende vakantie vierende Woerdenaren vermaakt worden en zo ook een fijne zomervakantie doormaken. Uiteraard levert Interimage ook de kleding voor alle vrijwilligers van de Woerdense VakantieWeek.