Vacature: commercieel binnendienst medewerker


Interimage is op zoek naar enthousiaste medewerker op onze verkoop binnendienst afdeling

Ben jij communicatief sterk, commercieel ingesteld en ben je zeer klant- en servicegericht? Dan ben jij misschien wel de commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken!


Wat doet onze commercieel binnendienst medewerker?

Dagelijks stromen op onze verkoop afdeling telefoontjes en e-mails binnen van bestaande en nieuwe klanten. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en je beantwoordt dan ook klantvragen.
Een greep uit de werkzaamheden

  • Onderhouden van klantcontacten
  • Verwerken van binnenkomende aanvragen
  • Administratief verwerken van gegevens
  • Opstellen van offertes
  • Opvolging van offertes
  • Aftersales
  • Opdoen van productkennis
  • Trends volgen en toepassen

Met bovenstaande werkzaamheden bied je verkoopondersteuning aan onze accountmanagers in de buitendienst. Intern heb je veel contact met jouw collega’s op verkoop afdeling (zowel binnen als buitendienst) en traffic collega’s

Kortom: een afwisselende commerciële functie vol uitdagingen


Wat voor collega zoeken wij?

Omdat je deel gaat uitmaken van het Interimage team ben je collegiaal, behulpzaam en sociaal. Je kunt goed prioriteiten stellen en bent zeer klant- en servicegericht.
Administratief ben je sterk, je kunt nauwkeurig werken en hebt oog voor details.

Daarnaast beschik je over minimaal een MBO diploma en beschikt over goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden.


Wat biedt Interimage jou

Een mooie carrière bij een ervaren creatieve en innovatieve speler in de promotionele wereld met een mooi portfolio aan klanten.
Interimage is een dynamisch bedrijf en biedt veel afwisseling in je werkzaamheden, geen dag is hetzelfde
Je kunt genieten van zelfstandigheid die je in de rol van commercieel medewerker krijgt
Wij bieden jou een leuke werksfeer, korte lijnen, fun en talentvolle collega’s. Samen werken we werken hard, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor een gezellige vrijdagmiddagborrel en het vieren van mijlpalen.

Interimage is één van de marktleiders op het gebied van promotionele artikelen. Dag in dag uit verzorgt Interimage de meeste gave campagnes voor Nederlandse A-merken. Maar ook is Interimage er voor het midden- en kleinbedrijf. Interimage faciliteert een volledige huisstijl en helpt bedrijven hun doelstellingen te realiseren door inzet van promotionele producten

Neem contact op via Mats@interimage.com of bel naar 0348 484746