MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Interimage geeft om de klimaatveranderingen,  hecht waarde aan goede arbeidsomstandigheden en gaat corruptie tegen. Kortom, MVO staat hoog in het vaandel en wordt door Interimage continu gerealiseerd in het uitvoeren van haar bedrijfsactiviteiten. Een ieder zal MVO anders interpreteren, echter is de essentie dat wij als bedrijf mede verantwoordelijkheid dragen en de verantwoordelijkheid voelen voor de maatschappij waarin wij allen leven. We doen dit door in onze activiteiten en processen rekening te houden met klimaatneutraliteit, circulariteit en te ondernemen in eerlijke ketens met een bedrijf dat toekomstbestendigheid heeft en geeft.


ECOVADIS

Begin 2019 hebben wij de Ecovadis Gold status ontvangen. Ecovadis is een classificatie voor leveranciers die verantwoord bezig zijn met MVO en duurzaamheid. De Goldmember status is behaald met 98% score t.o.v. alle promotionele collega’s die wereldwijd aangesloten zijn bij Ecovadis. Ons streven is per 1 januari 2022 alle verpakkingen plasticvrij te kunnen leveren en jaarlijks 10% te reduceren w.b.t. verbruik van energie per medewerker.

CSR

Ons CSR-team is verantwoordelijk voor het implementeren van beleid, het uitvoeren van controles, het zoeken naar voortdurende verbetering en het houden van een open sociale dialoog met stakeholders voor duurzaamheid binnen Interimage B.V. Maatschappelijk verantwoord ondernemen bevat driedimensionale aspecten, welke als volgt te benoemen: economische, sociale en milieu.


CODE OF ETHICS

Interimage leeft de MVO-principes van het UNGC na en heeft mede daarom een eigen Code of Ethics ontwikkeld. Download nu onze Code of Ethics.


QUALITY CONTROL

Inspectie voorafgaand, gedurende en na het productieproces is wat Interimage doet om een verantwoorde productie te waarborgen. Zowel de voor- als achterkant van onze productie moet een positieve bijdrage leveren aan onze wereld. Gedurende de controles die plaatsvinden worden fabrieken gecontroleerd op kwaliteit, inrichting van processen, arbeidsomstandigheden en MVO-visie. Met een rechtstreekse controle in de fabriek kunnen wij waarborgen dat de ontvangen samples door u als klant daadwerkelijk matchen met de uiteindelijk geleverde goederen. Wij zijn trots dat wij dit met eigen personeel ter plaatste kunnen bieden.WENST U ONS ALS KENNISPARTNER OP GEBIED VAN DUURZAAMHEID? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.